Το πρόγραμμα Society” της Megara Resins συνεχίζει το έργο υποστήριξης δράσεων, πρωτοβουλιών και υποδομών της κοινωνίας των Μεγάρων και της ευρύτερης περιοχής, με χορηγίες που προωθούν την προστασία του Περιβάλλοντος, τον αθλητισμό, την παιδεία και την κοινωνική συνοχή. Στο πλαίσιο αυτό, η Megara Resins προχώρησε στην στήριξη συγκεκριμένων δράσεων, κρίνοντας την αναγκαιότητα της ενδυνάμωσης και προώθησής τους.

  1. Στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, με σύνθημα: «Προσέχουμε τη φύση, ζούμε από τη φύση» το πρόγραμμα Society ενισχύει τις προσπάθειες της «Ομάδας Εθελοντών Μεγαριτών» που, και εφέτος δίνουν τη δική τους μάχη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αλλά και για την προστασία του φυσικού μας πλούτου, σε ακραίες καιρικές συνθήκες και υπό την διαρκή απειλή της κλιματικής κρίσης.
  2. Το πρόγραμμα Society βρέθηκε δίπλα και στα παιδιά του Βρεφονηπιακού σταθμού Νέας Περάμου Δήμου Μεγαρέων, προσφέροντας χαμόγελα, με παιχνίδια και γλυκίσματα, στην ετήσια θερινή γιορτή, για την κοινωνική συνοχή αλλά και για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς μας.

  1. Για ακόμη μία χρονιά, η Megara Resins «υιοθετεί» μέρος του προγράμματος δράσεων και πρωτοβουλιών του Συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων, στο πλαίσιο της επαφής των ωφελουμένων με τη φύση και την απόκτηση γνώσεων για την αξία των βοτάνων.

Η Megara Resins μένει πιστή στις αρχές του Κωνσταντίνου και του Χρήστου Φάνη για την ενίσχυση των ιδεών και των προσπαθειών που έχουν ως στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη των Μεγάρων και των ανθρώπων τους, με πράξη.