Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση εμπλεκομένων φορέων στον Λιμένα Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής για ανταλλαγή απόψεων   

 

Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής (Ελευσίνα), συνεδρίαση των εμπλεκομένων στον Λιμένα Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής για ανταλλαγή απόψεων  υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθερίου Κοσμόπουλου, με θέμα :

 

«Συζήτηση φορέων χρήσης Λιμένα Ελευσίνας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής»

 

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα συντονισμού των εμπλεκομένων υπηρεσιών για τον έλεγχο και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την έγκαιρη συμβολή για την ομαλή λειτουργία του Λιμένος Ελευσίνος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την ετοιμότητα των υπηρεσιών σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης τόσο πολιτικής προστασίας όσο και εκτάκτων απρόβλεπτων συνθηκών.

Οι προσκεκλημένοι έκαναν ο καθένας στην αρμοδιότητά του αναφορά στο  έργο κάθε φορέα αλλά και στα προβλήματα που υπάρχουν και ζητήθηκε να συμμετέχουν στην επόμενη συνεδρίαση και άλλοι φορείς που δεν παρευρίσκοντο.

Ο κ. Καμαρινάκης ανέφερε την προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλους τους φορείς για βελτίωση της διαλειτουργικότητας των φορέων τόσο των ένστολων όσο και των φορέων ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον συντονισμό τους.

Ο κ. Λειβαδάρος ανέφερε ότι ήταν η πρώτη τέτοιου είδους συνεδρίαση, θα γίνει προσπάθεια ευρείας συμμετοχής και την επόμενη θα κληθούν και άλλοι φορείς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ε. Κοσμόπουλος, κλείνοντας τις εργασίες της συνεδρίασης, έκανε ειδική αναφορά στην προετοιμασία που πρέπει να επιδείξουν όλοι οι φορείς, αλλά και στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Λιμένος Ελευσίνας.