Εκδηλώσεις – εξορμήσεις στη Δυτική Αττική και το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις Εκλογές της 21ης Μάη

Εξορμήσεις και εκδηλώσεις σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά της Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε και πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής, με τη συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών και βουλευτριών της περιφέρειας Β’ Δυτικής Αττικής, μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Δυτικής Αττικής. Σε αυτές παρουσίασε και παρουσιάζει το Συμβόλαιο Αλλαγής, το πρόγραμμα των 50 Ημερών, απαντώντας στις άμεσες κοινωνικές ανάγκες, επίσης εκτεταμένο συνολικό Πρόγραμμα Διακυβέρνησης.

Η Δυτική Αττική και οι πολίτες της ανησυχούν και συζητούν για τη νέα φτωχοποίηση και λόγω της  ανεξέλεγκτης ακρίβειας, για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, για την αναξιοπρέπεια που τους επιβάλλεται, για τη διάχυτη αναξιοκρατία, για την ευνοιοκρατία, για τη δημοκρατία που βάλλεται με σύστημα, για την επιδοτούμενη και ελεγχόμενη ενημέρωση, την καθεστωτική και ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει ο Πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία για την Ελλάδα, τους Έλληνες και την ψήφο τους, για τη διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή, για την προοπτική και την ελπίδα που χάνονται ολοένα στη χώρα και ιδιαίτερα για τους κατοίκους της περιοχής.

Αναρωτιούνται και αναρωτιόμαστε αν αντέχουμε να ζήσουμε ακόμα 4 χρόνια έτσι. Αν φτάνει ως εδώ.

Στις 21 Μαΐου μπορούμε και βάζουμε τέλος στην αλαζονεία, στην αδιαφορία, στην οικογενειοκρατία, στην παρακμή, στον κατήφορο Δημοκρατίας, στην δήθεν “αριστεία” , στην αναδιανομή εις βάρος των πιο αδύναμων και της μεσαίας τάξης.

Συμμετέχουμε στις εκλογές της 21ης Μάη και αλλάζουμε τους συσχετισμούς.

Στη Δυτική Αττική αναδεικνύουμε πάλι και με διαφορά το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρώτο κόμμα, του δίνουμε με τη δεύτερη έδρα που δικαιούται ευρύτερη εκπροσώπηση της περιφέρειας. Η απλή αναλογική θα περιορίσει τη Νέα Δημοκρατία  τουλάχιστον κατά μια έδρα, γιατί η απλή αναλογική δε δίνει μπόνους εδρών και όλοι δικαιούνται εκπροσώπηση αναλογικά.

Τη Δευτέρα 22 Μάη μπορούμε να  έχουμε μία διαφορετική πραγματικότητα. Με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε όλη την Ελλάδα που θα ανοίξει τον δρόμο για την προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας που έχει ανάγκη ο τόπος.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής