Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση διοργάνωσε χθες το βράδυ, στην κεντρική πλατεία στα Μέγαρα, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας. 

Σε κλίμα εορταστικό-εκλογικό, ο Θανάσης Μπούρας τόνισε τις διαχρονικές φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τους Μεγαρίτες και ζήτησε εκ νέου την στήριξη τους.

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο κ. Μπούρας για την ενθουσιώδη υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. Aναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που πέρασε αλλά και στο έργο που έκανε ο ίδιος στην περιοχή διαχρονικά. Το λιμάνι της Πάχης, ο δρόμος Μεγάρων-Αλεποχωρίου, ο δρόμος Χανίου μέχρι τον Αγιάννη τον Μακρυνό και μέχρι την παραλία Αλεποχωρίου, ο τρίτος παιδικός σταθμός Μεγάρων, ασφαλτοστρώσεις στον Μεγαρίτικο κάμπο, διαμορφώσεις πλατειών, καθαρισμοί των παραλιών στην Κινέτα, στο Αλεποχώρι και στην Λάκκα, η Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας και πολλά άλλα. Ο κος Μπούρας ήταν και είναι πάντα παρών σε όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Ως Νομάρχης, ως Βουλευτής, ως Υφυπουργός αλλά και ως Αντιπρόεδρος της Βουλής τον Ελλήνων μάχεται δυναμικά για μια καλύτερη Δυτική Αττική για όλους. Η διαχρονική προσφορά του στη Δυτική Αττική είναι αδιαμφισβήτητη από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε. Η στήριξη και η αγάπη των συμπολιτών του, του δίνει τη δύναμη να τους εκπροσωπεί επάξια τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και στη Δυτική Αττική.

Ο κ. Μπούρας μιλώντας έστειλε μήνυμα νίκης και συσπείρωσης στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου και δήλωσε συγκινημένος από την εντυπωσιακή παρουσία των συμπολιτών του. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό σας. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά σας. Μιλάω καθημερινά μαζί σας. Μπορεί να μην γεννήθηκα στα Μέγαρα αλλά αισθάνομαι Μεγαρίτης. Όπλα μου είναι η σκληρή δουλειά, η πείρα, το ήθος και η αποτελεσματικότητα. Γιατί η εμπειρία γεννάει νέες και υλοποιήσιμες ιδέες.” τόνισε καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του.

Κλείνοντας, ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους για τη στήριξή τους που του δίνει δύναμη και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική. Και τους κάλεσε να κάνουν αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία και για το φίλο τους το Θανάση Μπούρα.