Σε ανάρτηση του για τις εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) τοποθετείται ο προπονητής της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος (ΝΕΜ), Γιώργος Μάνταλος.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές στην ΕΟΚ αναβλήθηκαν μετά από πολλές αντεγκλήσεις περί υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ωστόσο ενδεικτικό του δυναμιτισμένου κλίματος είναι ότι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εκεί όπου θα γινόντουσαν σήμερα (30/5) οι εκλογές της ΕΟΚ.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Μάνταλου.
“Ελληνικό μπάσκετ 2021!
Τα «ζώα» του πληκτρολογίου και όχι μόνο, αποδομούν και χυδαιολογούν, ανάλογα με την ιδιοτέλεια τους, ή την «αράχνη» της Εθνικής Ομάδας, Παναγιώτη Φασούλα ή έναν εξαιρετικό επιχειρηματία και επιτυχημένο παράγοντα, Βαγγέλη Λιόλιο ή έναν λαμπρό επιστήμονα, ιατρό καρδιολόγο κ ερασιτέχνη παράγοντα, Άγγελο Παπανικολάου για να προασπίσουν τα ατομικά, δόλια κ άνομα συμφέροντα τους! Ανήμποροι να δεχτούν ότι ένας απ’ τους τρεις πρέπει να είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ.
Την ίδια στιγμή ο θεματοφύλακας του αθλητισμού, ο από τον νόμο υπεύθυνος να προστατεύσει όλους εμάς τους ανήμπορους κ ανυπεράσπιστους, Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης λειτουργεί ως άλλος Ασλανίδης ή ακόμη πιο εύστοχα ως άλλος Μανιαδάκης κ αιχμάλωτος της έπαρσης, της ιδιοτέλειας, της τσαρικής θεώρησης του «εγώ» του κ της επικίνδυνης για όλους μας εκδικητικότητας του μας οδηγεί μέρα με τη μέρα σε ακυβερνησία.
Ταυτόχρονα όλοι οι υπόλοιποι, εμείς οι μικροί, οι ασήμαντοι, κωφεύουμε εκκωφαντικά αναμένοντας την λύτρωση να έρθει, ως από μηχανής θεός, σε μια τραγωδία που ποτέ δεν θα φέρει όχι λύτρωση, αλλά ούτε καν νέμεσι ή έστω ένα όποιο τέλος, όσο τραγικό κ αν είναι αυτό…
Και μετά θα πρέπει να κοιτάξουμε τα παιδιά στα μάτια!
Που έτσι κ αλλιώς τα ξέρουν όλα…
Και να τους πούμε ότι όταν τα πράγματα ζύγιζαν βαριά εμείς κριθήκαμε ανεπαρκείς, ολίγιστοι και ανήμποροι να στείλουμε στο διάολο όλους όσοι υπονόμευσαν κ συνεχίζουν να υπονομεύουν το μέλλον τους!
Ελληνικό μπάσκετ 2021!
Έχουμε όλοι ευθύνη που το ρίξαμε στα σκατά!
Όλοι!
Και μην τολμήσει να βγάλει κανείς την ουρά του απ’ έξω!
Μας παραδόθηκε ως το κορυφαίο αθλητικό προϊόν της χώρας και θα το παραδώσουμε ως «καβαλίνες»…
Και θα λογοδοτήσουμε γι’ αυτό στα παιδιά να είστε βέβαιοι!
Όλοι μας…”