Στις κορυφές” –Athens Classical Players

(Αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας, Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, ώρα προσέλευσης 20.00, ώρα έναρξης 20.30)

 

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, συμμετέχοντας στο θεσμό «Όλη η Ελλάδα – Ένας Πολιτισμός», που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, ανακοινώνει την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης «Στις κορυφές», από το εννεαμελές σύνολο εγχόρδων Athens Classical Players της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, το οποίο θα παρουσιάσει έργα των Αντόνιο Βιβάλντι, Ντμίτρι Σοστακόβιτς και Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη, 21/07/2020 στον Αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας (ώρα έναρξης 20.30)

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Δελτία εισόδου:

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο (γενική είσοδος: €6, μειωμένο: €3).

Μέγιστος αριθμός θεατών: Εκατόν εξήντα (160) άτομα.

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης στο σύνδεσμο 

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους.

 

Ενημερώνουμε, τέλος, ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του (ΚΥΑ αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ./44076, ΦΕΚ 2798/Β΄/11-07-2020).​