Πιλότος και εκπαιδευτής του συζύγου της Καρολάιν αποκάλυψε πως αυτός και η σύζυγός του έπεσαν θύμα ληστείας με τον ίδιο τρόπο, στο σπίτι τους στο Αλεποχώρι το 2018

ληστεία

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ” στον Alpha, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Πιλότος και εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν αποκάλυψε πως αυτός και η σύζυγός του έπεσαν θύμα ληστείας-“καρμπόν” με αυτή στα Γλυκά Νερά στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Όπως αναφέρει, στις 17 Ιουλίου του 2018, ο τρόπος που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί ήταν ίδιος με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά. Σοκαρισμένοι οι δύο φίλοι και πιλότοι, διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του “αρχηγού” της συμμορίας.

Ήταν γύρω στο 1,70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο. Τα μάτια του ήταν μελιά, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές.

Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων. Δεν άφησαν ίχνη DNA και αποτυπώματα και στα δύο σπίτια. Ο εκπαιδευτής δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγος της Καρολάιν δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

“Έκαναν στη σύζυγό μου ό,τι και στην Καρολάιν”

Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν “σκοτώστε την παλιοπ…” Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε “δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε””, ανέφερε σοκαρισμένος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό”, κατέληξε.

Ο πιλότος, θύμα αυτής της άγριας ληστείας, που διαπράχθηκε στο Αλεποχώρι το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018, αναφέρθηκε και στο παρατηρητήριο που είχαν οι δράστες. Κρύβονταν σ’ ένα γειτονικό, εξοχικό σπίτι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού.

“Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ήρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν και άλλα χρήματα. Έφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον”, είπε στον Alpha.

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της συζύγου του, που τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση των τριών αδίστακτων ληστών.

Η ίδια μάλιστα κατάφερε να τραβήξει τη μάσκα του αρχηγού και να δει το πρόσωπό του. Η κίνηση αυτή εξαγρίωσε τον αρχηγό. “Άρχισα να φωνάζω και να καλώ σε βοήθεια. Μου έκλεισαν το στόμα, με πέταξαν κάτω από τον καναπέ και με έσυραν για δώδεκα μέτρα. Εκεί με χτυπούσαν με κλωτσιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα ο αρχηγός φώναζε σ’ έναν από τη συμμορία: “Γιώργο σκότωσέ τη, σκότωσε την π…”. Πέρασα είκοσι δύο ημέρες στο ΚΑΤ σοβαρά τραυματισμένη”, ανέφερε τρέμοντας.