Μόνο καλοκαιρινό δεν είναι το τοπίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, μιας και οι καπνοί από τη φωτιά στη Μάνδρα έχουν σκοτινιάσει τον αυτοκινητόδρομο. Τις σοκαριστικές εικόνες αποτυπώνει ένα βίντεο από αυτοκίνητο που κατευθύνεται προς Αθήνα στο ύψος της Νέας Περάμου.

Η φωτιά από τα Δερβενοχώρια έφτασε μέχρι τη Μάνδρα και πλησιάζει στην Εθνική Οδό. Η ατμόσφαιρα είναι κάτι παραπάνω από αποπνικτική και οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Αθήνα αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με την ορατότητα σε πολλά σημεία.

Με μήνυμα από τοι 112, καλούνται επειγόντως οι κάτοικοι των περιοχών Λουτρόπυργος, Άνω Βλυχάδα, Οθωνας και Ευταξία, κοντά στα διόδια της Ελευσίνας να εκκενώσουν τις κατοικίες τους και να απομακρυνθούν προς την Ελευσίνα.

Διακοπή κυκλοφορίας: Δείτε τα όρια

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Λουτράκι, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε κοντινές περιοχές.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα και παλαιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.