Την Τετάρτη 26 Ιουνίου πραγματοποιηθηκε η καλοκαιρινη γιορτή αθλητισμου του ΟΦΑΦΑ Μεγάρων στο ανοιχτό θεατράκι στα Πευκάκια.

Στην κατά κοινή ομολογία φαντασμαγορική γιορτή του συλλόγου βραβευτηκαν αθλητριες που κατελαβαν Πανελλήνιες θέσεις στα πρωταθήματα του αθληματος της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια και στήν Άρτα και αθλήτριες που κατέλαβαν την 1η εως 4η θέση στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ρυθμικης αγωνιστικής γυμναστικής στην Αθήνα.

Οι αθλήτριες του συλλόγου παρουσιασαν προγράμματα ρυθμικής γυμαστικής, αισθητικής ομαδικής γυμναστικής και ομαδικού αθλητικού χορού που είχαν επιμεληθεί οι προπονητριες τους.

Στήν αρχή της εκδήλωσης η πρόεδρος του συλλόγου Μαρίνα Χατζοπούλου καλωσόρισε τους θεατές και τους επίσημους προσκεκλημένους και μίλησε για την πορεία του συλλόγου κατά την προηγούμενη αθλητική περίοδο και έκανε ιδιατερη μνεία στην εξαιρετική συνεργασία των προπονητών με την διοικηση του συλλογου, τους γονείς και τους αθλητές.

ιδιαίτερη  ανάφορά έγινε στους στόχους που εχει θέσει ο ομιλος φιλων αθλητισμου και οι οποιοι είναι η σωστή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη του κάθε αθλητη και αθλητριας του συλλόγου με πρώτο απ ολα το ΗΘΟΣ που πρεπει να τους διέπει.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα πρόγραμμα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής το οποίο ήταν αφιερωμένο στην προπονητρια του συλλόγου  Αννα Πολλάτου που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή πριν δέκα χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγίωτης Μαργέτης, ο Υφυπουργός εξωτερικών Γεώργιος Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεάνθης Βαρελάς, οι Αντιδήμαρχοι Σπυρίδων Νικολάου, Βασίλειος Σάλτας, Κωνσταντίνος Μαργέτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.