Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση και του 2ου West Youth Tournament με παρουσία πολλών θεατών και με έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τελικό που ήταν και το αρχικό ζητούμενο!
Ακόμη ένα event του NEM BASKETBALL SCHOOL γίνεται θεσμός και μας κάνει υπερήφανους γιατί αποδεικνύουμε περίτρανα ότι η ΝΕΜ δεν είναι μόνο συμφέρον, επιτυχίες και «βιτρίνα».
Όλοι στην ΝΕΜ ενδιαφερόμαστε για την ουσία, που είναι η σωστή εκμάθηση του αντικειμένου και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας!
Το WEST YOUTH TOURNAMENT ήρθε να θεραπεύσει το πρόβλημα της έλλειψης «δυνατών» αγώνων για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για παιδιά της περιοχής σε μια πολύ ευαίσθητη για το μπάσκετ ηλικία!
Η επιτυχία του μας κάνει υπερήφανους πρώτα ως παιδαγωγούς και ακολούθως ως διοίκηση και προπονητές γιατί η ΝΕΜ δημιουργήθηκε από την κοινωνία και για την κοινωνία!
Νικήτρια, κατακτώντας το κύπελλο για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναδείχθηκε η ομάδα της ΝΕΜ επικρατώντας του ΟΚΕ (Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας) με 62-61 σε ένα πραγματικό ντέρμπι που κράτησε σε μεγάλη αγωνία όλους, όσοι βρέθηκαν στη NEM BC ARENA.
Η ομάδα της Ελευσίνας παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη χωρίς να έχει σημασία ποιος επικράτησε στο τέλος.
Στο μικρό τελικό επικράτησε η ΘΡΙΑ Ασπροπύργου-Αθλητικός Όμιλος της Ένωση Νέας Περάμου/Μεγάρων B.C. αλλά και εκεί σημασία είχε η συμμετοχή και η προσπάθεια.
Συγχαρητήρια στα παιδιά όλων των ομάδων!
Ανάμεσα στα δύο παιχνίδια διεξήχθησαν και οι τελικοί των διαγωνισμών δεξιοτήτων και τριπόντων.
Νικητές ήταν:
Στα τρίποντα ο Γιάννης Αρβανίτης της Θρίας Ασπροπύργου και
στις δεξιότητες ο Σταμάτης Γάρρας της Ένωσης Ν. Περάμου-Μεγάρων.
Και οι δύο αθλητές βραβεύτηκαν με κύπελλο και δωροεπιταγή από το αθλητικό κατάστημα της πόλης μας Extreme των φίλων και χορηγών της🔥μας ΓΙΑΝΝΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ & ΒΙΒΗΣ ΜΠΙΣΤΑΡΑΚΗ.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν κάνοντας και τις βραβεύσεις οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μεγαρέων, Stamatis Georgakis Βασίλειος Σάλταςκαι Αναστάσιος Μήτσος.
Θερμές ευχαριστίες στον κεντρικό χορηγό του WEST YOUTH TOURNAMENT Κώστας Παπαηλίας αλλά και στον Ιωάννη Καλλία και την TÜV AUSTRIA Hellasπου πάντα στέκουν αρωγοί σε όλες τις δράσεις του NEM BASKETBALL SCHOOL!
Flame educates the kids like no one else!
«Φλόγα»!
Δημιουργήθηκε από την κοινωνία και για την κοινωνία!