Ε. Λιάκος: Μέρα δικαίωσης η σημερινή για όλους,  όσοι πιστέψαμε και πιέσαμε προς την κατεύθυνση μετασχηματισμού του Ασπροπύργου και της Δυτικής Αττικής σε ένα διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο

 Για την Κύρωση Τροποποίησης της Σύμβασης Παραχώρησης του Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου Πεδίου, τοποθετήθηκε ο βουλευτής Δυτικής Αττικής και Γραμματέας της Βουλής, κ. Λιάκος Ευάγγελος.

Ο κ. Λιάκος, όντας και ο ίδιος κάτοικος Ασπροπύργου, αναφέρθηκε στον θετικό αντίκτυπο που θα έχει η ολοκλήρωση του έργου στην τοπική κοινωνία. Έκανε λόγο για  καθυστερήσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και στις παραλείψεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που παραλίγο να οδηγήσουν σε ματαίωση του έργου αλλά και στην επιβολή βαρύτατων προστίμων στη χώρα: “Μέρα δικαίωσης η σημερινή για όλους,  όσοι πιστέψαμε και πιέσαμε προς την κατεύθυνση μετασχηματισμού του Ασπροπύργου και της Δυτικής Αττικής σε ένα διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο. Είναι, άλλωστε, μια περιοχή που όχι μόνο το αξίζει αλλά και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας τέτοιας επένδυσης.”