Η υποψήφια Βουλεύτρια Στεφάτου Διονυσία, «όργωσε» τη Δυτική Αττική το Σαββατοκύριακο που μάς πέρασε.

Συγκεκριμένα:

Επισκέφθηκε την εικαστική έκθεση των Μαριάννα Λιόγρη και Παναγιώτη Πασσαλή, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κινέττας και συνομίλησε με τους δημιουργούς για τα εξαιρετικά έργα τους.

Επισκέφθηκε το πασχαλινό Παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος  Α.Μ.Ε.Α. ΜΕΓΑΡΩΝ, με πασχαλινές δημιουργίες, συνομίλησε με τους ωφελούμενους και το προσωπικό και αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα.

Παρακολούθησε την Φιλοζωική Ημερίδα «Αλυσίδα Ζωής» στο Ξενοδοχείο Elefsina Hotel, συζήτησε και μοιράστηκε σκέψεις και θέσεις για την ανάγκη προστασίας και ευζωίας των ζώων.

Επισκέφθηκε τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης φωτογραφίας της Μαρίας Δημοσθένους Δούκα, με θέμα «ΔΕΙΚΝΥΜΕΝΑ», που πραγματοποιείται στο ΚΥΚΕΩΝ CAFÉ, στην Ελευσίνα.

Παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Πανλιοσιακού ΑΟ, στο ΕΛΑΤΟ, στη Χασιά, όπου συνομίλησε με μέλη και φίλους του Ομίλου.

Παραβρέθηκε στην επετειακή χοροεσπερίδα του Ακράτητου Άνω Λιοσίων, στο Χρυσό Βαρέλι, στην Χασιά, συμμετέχοντας στη γιορτή για την συμπλήρωση των 60 χρόνων του Ομίλου.