Αγαπητή συμπολίτισσα,

Αγαπητέ συμπολίτη,

Είναι ιδιαίτερη τιμή η υποψηφιότητα μου στη Δυτική Αττική με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ σ’ αυτές τις πολύ κρίσιμες εκλογές.

Η ψήφος κάθε πολίτη είναι απόφαση για το μέλλον της χώρας και τη λειτουργία του πολιτεύματος.

Η αβάσταχτη καθημερινότητα αποδεικνύει ότι:

– Η Νέα Δημοκρατία, ταξικά μεροληπτική και συντηρητική, με καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων, απέτυχε και το επιτελικό κράτος, που έστησε επικοινωνιακά, κατέρρευσε.

– Ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς υποτυπώδη αυτοκριτική, διακατέχεται από ρεβανσισμό και λαϊκισμό, χωρίς συγκροτημένη εναλλακτική πρόταση.

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ εκφραστής της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας, ιστορικός συνεχιστής της προοδευτικής παράταξης, με ρεαλιστικό πρόγραμμα, απαντά  με λύσεις στην αγωνία των πολιτών για ένα Σύγχρονο Κράτος Δικαίου και Πρόνοιας, μιας Κοινωνίας Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης, πραγματικής μείωσης των ανισοτήτων και ουσιαστικής προστασίας των μη προνομιούχων, για μια Ελλάδα με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Δεσμεύεται με εθνική συνεννόηση να γίνει με την ψήφο σας πάλι πρωταγωνιστής  και φάρος σταθερότητας των μετεκλογικών εξελίξεων.

Ανταποκρινόμενος σε αυτή την ευθύνη, με εφόδια τη μακρόχρονη δημοσιογραφική εμπειρία, την ακαδημαϊκή μου γνώση και την αγωνιστική μου δράση, στρατεύομαι με το σύγχρονο, ευαίσθητο και συμμετοχικό ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στον αγώνα

  • για Προοδευτική Πολιτική Αλλαγή
  • για την Κοινωνία στο Προσκήνιο

ΜΑΖΙ για τη Δυτική Αττική στο Προσκήνιο

Φιλικά και αγωνιστικά,