Την υποψηφιότητα της ως περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε η Κατερίνα Πιπιλή, με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά “Αττική μπροστά”.

Με τον συνδυασμό του Ν. Χαρδαλιά είναι εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος

Και ακόμα, από τα Μέγαρα, ανακοίνωσε προχθές, την υποψηφιότητα του ο Κλεάνθης Βαρελάς.

Στην ανακοίνωση της η Κατερίνα Πιπιλή αναφέρει τα παρακάτω:

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω, ότι θα είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική ΜΠΡΟΣΤΑ» του υπ. Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά.
Η απόφασή μου να συμμετέχω στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου, αποτελεί απόφαση ευθύνης.
Έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά, έχω την εμπειρία, την γνώση, το ήθος και ζήτω με σεβασμό την εμπιστοσύνη, δια της ψήφου σας.
Θα είμαι η δυνατή φωνή σας στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, στο οποίο θα ληφθούν όλες οι βαρυσήμαντες στρατηγικές αποφάσεις για αναπτυξιακά έργα και προγράμματα, από τα οποία η Δυτική Αττική δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απουσιάζει αλλά να διεκδικεί οσα γίνεται περισσότερα.
Πρέπει να εκτιμηθεί ο στρατηγικός ρόλος της περιοχής μας και οι πολίτες να λάβουν όσα πραγματικά τους ανήκουν, τους αξίζουν, τους λείπουν και τους χρειάζονται.
Είναι ώρα για πραγματικά βήματα μπροστά και αυτό θα το πετύχουμε ΜΑΖΙ, με την δέσμευση να είμαι δίπλα σας κάθε μέρα!

Με εκτίμηση
Κατερίνα Πιπιλή
Αρχιτέκτων Ε.Μ.Π.,MSc
Υποψ. Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικης Αττικής”