Χωρίς προβλήματα η περιοχή παρά  τη σφοδρότητα της καταιγίδας  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπερχείλισε σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η λίμνη ανάσχεσης του Δήμου Φυλής, από τον μεγάλο όγκο νερών που έφεραν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα “Μπάλλος” που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Αττική.

Στο σημείο της Λίμνης ανάσχεσης του Πάρκου Πόλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος είδε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί καθώς και τη λειτουργία του αντιπλημμυρικού έργου για την ομαλή απορροή  των υδάτων, που παρά την σφοδρότητα της καταιγίδας, συνέβαλε στην αποτροπή προβλημάτων στην περιοχή.

Ενημερώθηκε επίσης από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη ότι όλα τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα σε επικίνδυνα σημεία. Επίσης  τα φρεάτια με το που σταματάει η βροχή καθαρίζονται διαρκώς από τα φερτά αντικείμενα, προκειμένου να γίνεται απρόσκοπτα η απορροή των υδάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Φυλής, βρίσκεται σε 48ωρη επιφυλακή με τον μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας σε πλήρη ετοιμότητα.