Τηρουμένων των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, τελέσθηκε την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στον Ναό Αγίων Έξι Μαρτύρων Μεγάρων, η εξόδιος ακολουθία για τον Ανδριανό Μιχάλαρο, που έχασε τη μάχη από τις συνέπειες του κορωνοϊού το πρωί της Κυριακής.
Ο Ανδριανός Μιχάλαρος ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία, με πολιτική δράση που χαίρει σεβασμού όλου του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, που εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του.
Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν, ο υφυπουργός ανάπτυξης Χρίστος Δήμας, οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων Αθήνας, ο Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γ. Μουτσινάς, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Καρύδης, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης, και αιρετοί της Δυτ. Αττικής. Συλλυπητήρια μηνύματα και στεφάνια έστειλαν ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και πολλοί άλλοι.
Λόγω μέτρων προστασίας, υπέβαλαν τα σέβη τους στη σωρό-προσκύνημα, σε μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή οι υγειονομικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν.
Η απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.
#ΑΤΤΙΚΗ
#pressgreece