Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, γιόρτασε χτες 18 Ιανουαρίου την ονομαστική του γιορτή στο ξενοδοχείο «Ελευσίνα».

Πλήθος κόσμου έσπευσε να του ευχηθεί από κοντά και να τον ευχαριστήσει που τόσα χρόνια στέκεται στο πλευρό του και να συνεχίσει και στις επερχόμενες εκλογές να τους εκπροσωπεί.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπούρας, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του αλλά και όλους όσους του ευχήθηκαν δια τηλεφώνου, αλλά δε μπόρεσαν να παρευρεθούν, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη θητεία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και στα έργα που έχουν συντελεστεί στη Δυτική Αττική, με κυριότερο την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, για τα οποία ο κ. Μπούρας έδινε «μάχη» επί 12 έτη προκειμένου να παραμείνουν σε λειτουργία. Δεσμεύτηκε ενώπιον όλων ότι συνεχίζει την κοινοβουλευτική του διαδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας μόνος του στόχος είναι να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών της Δυτικής Αττικής και να συμβάλει από όποια θέση κατέχει στην καλυτέρευση της καθημερινότητας τους και της ποιότητας ζωής στη Δυτική Αττική.