Μπούρας για την τρολιά με τη γουρνοπούλα: Εξεπλάγην όταν ήρθαν να μου ευχηθούν πάνω από 2.000 άτομα

Θανάσης Μπούρας: «Στην περιοχή κυριαρχεί η προβατίνα».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΝΔ Δυτ. Αττικής έπεσε θύμα σατιρικής ανάρτησης καθώς φέρεται ότι καλούσε ψηφοφόρους για τη γιορτή του με κέρασμα γουρνοπούλα έναντι 11 ευρώ το άτομο

Θύμα σατιρικής ανάρτησης έπεσε ο βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Τις προηγούμενες ημέρες, στο διαδίκτυο εμφανιζόταν μία φωτογραφία – πρόσκληση του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή στο ξενοδοχείο «Ελευσίνα». Στην πρόσκληση μάλιστα αναφερόταν ότι θα υπήρχε και κέρασμα… γουρνοπούλας, την οποία οι καλεσμένοι θα μπορούσαν να απολαύσουν έναντι 11 ευρώ το άτομο.

Το “φεικ” του πράγματος είναι προφανές καθώς στην Δυτική Αττική, δεν τρώμε “γουρνοπούλα” αλλά προβατίνα!
bouras1
Η ψεύτικη ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Εξεπλάγην όταν ήρθαν να μου ευχηθούν χθες πάνω από 2.000 άτομα στην Ελευσίνα, χωρίς να έχουν την απολαβή» παραδέχθηκε ο κ. Μπούρας, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου είναι πρόεδρος.

Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε και στην τεχνολογία, όπου μπορεί να γίνει «επικίνδυνη όταν παραποιεί τα γεγονότα. Οποιοσδήποτε κακόβουλος προσθέτει μια γραμμή». Μάλιστα, χαρακτήρισε κακοήθεια την αναφορά της γουρνοπούλας.

Πάντως ο ίδιος δεν έχασε το χιούμορ του, εξηγώντας γιατί δεν θα μπορούσε να ισχύει το συγκεκριμένο κέρασμα, εξηγώντας ότι «στην περιοχή κυριαρχεί η προβατίνα».