Την Παρασκευή 31/7/2020 ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας είχε συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την Υπουργό κα Νίκη Κεραμέως, παρουσία των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των ΓΕΛ Μαγούλας κ. Παναγιώτη Πιτέλη, Μάνδρας κα Σοφία Σωτηρίου και Νέας Περάμου κα Ελπίδα Χονδρίδου.

            Η συνάντηση διεξήχθη με αφορμή την με αρ. Πρωτ. 7765/29-6-2020 ερώτηση του κ. Μπούρα, η οποία επισυνάπτεται, για την καθ’ υπέρβαση εισαγωγή των μαθητών των άνω Δημοτικών Ενοτήτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η κα Υπουργός, αφού άκουσε με προσοχή τις θέσεις του κ. Μπούρα και των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, επιφυλάχθηκε να απαντήσει, υποσχόμενη ότι θα μελετήσει το αίτημά τους μαζί με άλλα αντίστοιχα αιτήματα που έχει δεχθεί και από άλλες περιοχές της Ελλάδας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Ο κ. Μπούρας δηλώνει ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές κατοίκων της Δυτικής Αττικής, παρακολουθεί στενά τα θέματα που τους απασχολούν και παρεμβαίνει προκειμένου να βοηθήσει στην επίλυσή τους.