Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γ. Κώτσηρας είχε μια παραγωγική συζήτηση με την Υπουργό Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως για εκπαιδευτικά θέματα που αφορούν τη Δυτική Αττική. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν σε όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στη Δυτική Αττική καθώς και σε μελλοντικές παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες.

Ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Με το βλέμμα στο μέλλον και τις δυνατότητες ενίσχυσης του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος της περιοχής μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία.»

Επιπλέον, ο κ. Κώτσηρας συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστή Χατζηδάκη με τον οποίο συζήτησε για θέματα πολιτικής του Υπουργείου που αφορούν τη Δυτική Αττική. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη ολοκλήρωσης των πολεοδομικών σχεδίων των περιοχών της Δυτικής Αττικής που εκκρεμούν, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη επιτάχυνσης των δράσεων που αφορούν την Κινέτα μετά τη διπλή φυσική καταστροφή. Επίσης, τονίστηκε η ανάγκη αντιμετώπισης της επιβάρυνσης συγκεκριμένων περιοχών από τις παράνομες καύσεις πλαστικών και άλλων υλικών και πάταξης, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, του φαινομένου αυτού.

Ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Ο Υπουργός είναι γνώστης των θεμάτων της περιοχής και θα βρισκόμαστε σε επαφή και συνεργασία με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν και την επίλυση των προβλημάτων.»