Αντιδράσεις για το ενδεχόμενο δημιουργίας δομής μεταναστών στην Νέα Πέραμο

Συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης ορίστηκε τις προσεχείς ημέρες μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Δυτικής Αττικής Ευάγγελου Λιάκου, στην οποία θα συμμετέχουν οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Δήμου Μεγαρέων

Ο βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου Μεγάρων δήλωσε ότι συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και αντιπροσωπείας του δημοτικού συμβουλίου Μεγάρων ορίστηκε τις επόμενες ημέρες.

 

«Το χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και πολιτών δεν είναι ευχάριστο σε κανένα»

Παρακολουθώντας τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων ο βουλευτής ΝΔ Δυτ. Αττικής Ευάγγελος Λιάκος ανέφερε ότι: «Από την πλευρά μου ο τι όπλα μου έχουν δοθεί τα έχω χρησιμοποιήσει γιατί το χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και πολιτών δεν είναι ευχάριστο σε κανένα.

Για αυτό είμαι εδώ για να το μειώσουμε αυτό. Το ψήφισμα με όποια όπλα έχω θα το μεταφέρω στους αρμόδιους υπουργούς. Θα κάνουμε συνάντηση άμεσα με τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών με τον Υπουργό Μετανάστευσης».

«Πιστεύω ότι καλώς ή κακώς στον πολιτικό άξονα υπάρχουν δύο άκρα, είπε στη συνέχεια της συζήτησης ο Ε. Λιάκος. Χαίρονται τα άκρα στην αναμπουμπούλα, όπως ο λύκος. Κάποιοι θα κοιτάξουν να δουν τον πόνο ορισμένων ανθρώπων ή την μη γνώριμη κατάσταση που θα βιώσουν και κάποιοι που θα θέλουν να φανούν περισσότερο Έλληνες από εμάς.

Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είδαμε την πολιτεία να κωφεύει στις φωνές της δυτικής Αττικής. Να θυμίσω ότι επειδή δεν ήρθα ουρανοκατέβατος, εδώ ζω εδώ έχω μεγαλώσει, πριν δυο τρία χρόνια τα ίδια προβλήματα είχαμε και στον Ασπρόπυργο και τότε είμαι στην πρώτη γραμμή. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές».