Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κώτσηρας επισκέφθηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο κ. Κώτσηρας ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για θέματα αρμοδιότητάς του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και, ειδικότερα, για τα ζητήματα προστασίας των ευάλωτων ομάδων, όπως, ενδεικτικά, είναι οι ανήλικοι, τα άτομα με αναπηρία αλλά και τα θύματα βίας, καθώς και για πρωτοβουλίες που έχουν προωθηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Είχα την τιμή να με δεχθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να τον ενημερώσω για θέματα αρμοδιότητάς μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και, ειδικότερα, για θέματα προστασίας των ευάλωτων ομάδων, όπως, ενδεικτικά, είναι οι ανήλικοι, τα άτομα με αναπηρία αλλά και τα θύματα βίας, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχουμε λάβει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι γνωστό ότι η Εκκλησία συμβάλλει με πολύ σημαντικό τρόπο σε αυτήν την κοινή προσπάθεια».