Θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις δυνάμεις του τόπου (πολιτικοί και τοπικοί παράγοντες), που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου της αναβάθμισης του υποσταθμού της πόλης μας. Ελπίζουμε για παρόμοια και καλύτερα παραδείγματα συνεργασίας στο μέλλον, πάντα για το καλό του τόπου.

Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων κ. Παναγιώτη Σακελλαρίου και τον Πρόεδρο Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων κ. Σωτήρη Καστάνη οι οποίοι στις 4/10/2022 μας κάλεσαν να παρευρεθούμε υποστηρικτικά στην συνάντηση τους με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα. Εκεί μέσω της διαμεσολάβησης του τοπικού Βουλευτή και Υφυπουργού Δικαιοσύνης, κ. Γιώργου Κώτσηρα, θίχτηκε το θέμα με τον υποσταθμό των Μεγάρων, όπου και λάβαμε την προφορική διαβεβαίωση ότι θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα αναβαθμίσεων του Υπουργείου.

Στη συνέχεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον τους (κατά χρονολογική σειρά και σύμφωνα με την γνώση μας):

1) Τα ΜΜΕ των Μεγάρων που προώθησαν το θέμα.

2) Τον κ. Σπύρο Τσιούνη, που επικοινώνησε άμεσα μαζί μας.

3) Τον κ. Παναγιώτη Μαργέτη που επικοινώνησε μαζί μας για να θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

4) Τον κ. Άγγελο Μακρυγιάννη που ομοίως ζήτησε ενημέρωση επί του θέματος.

5) Τον κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο που πρόσφερε την βοήθεια του.

6) Οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο επιλήφθηκε του θέματος.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Δήμαρχο Μεγάρων κο Γρηγόρη Σταμούλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη που ζήτησαν την επιστημονική μας άποψη και υπέβαλαν επιτυχώς το αίτημα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.