Αυστηροποίηση των ποινών για όλους όσοι βρίσκονται σε παραβατική συμπεριφορά” είναι η πρώτη προτεραιότητα του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Σταμάτη Πουλή

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής ΝΔ Σταμάτης Πουλής κατά την διάρκεια της προεκλογικής του συγκέντρωσης στις Ερυθρές, δήλωσε ότι η συγκέντρωση του κόσμου  Κυριακή μεσημέρι και ημέρα μεγάλης εορτής αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι οι πολίτες  αναγνωρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για πολιτική σταθερότητα  στην χώρα μας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο Πρωθυπουργός που εργάζεται για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας.

“Εφόσον με την στήριξη των πολιτών της Δυτικής Αττικής εκλεγώ βουλευτής, θα αναλάβω την επόμενη ημέρα  σχετική νομοθετική πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηροποίση των ποινών που προβλέπει η νομοθεσία  για όλους όσοι βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά”.

Αναφέρθηκε στο Kυβερνητικό Έργο και στα αποτελέσματα που είχε η χώρα μας στους τομείς της οικονομίας και της ανάπτυξης και  ειδικότερα  στη μείωση της ανεργίας, στη μείωση των φόρων, στην αύξηση των επενδύσεων, στην στήριξη των νοικοκυριών και  των επιχειρήσεων, στην στήριξη των συνταξιούχων, στην ψηφιοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη.

“Στις εκλογές αυτές δεν σας ζητώ μόνο ένα σταυρό προτίμησης. Ζητώ να γίνουμε ένα, μία φωνή και μία γροθιά με στόχο να κάνουμε την Δυτική Αττική πρότυπο σύγχρονης και βιώσιμης ανάπτυξης με ασφάλεια και οφέλη για όλους”

Παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι η Δυτική Αττική αλλάζει και επεσήμανε ότι ο ίδιος προσωπικά έχει εργασθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Τόσο για  μεγάλο έργο της επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας όσο και για  δημιουργία των Φοιτητικών Εστιών στον Δήμο Φυλής. Η Δυτική  Αττική πρέπει  να ξαναμπεί δυναμικά στον χάρτη των ίσων ευκαιριών δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για  προκοπή  και ευημερία  των νέων ανθρώπων του τόπου μας.

Έθεσε το ζήτημα της ασφάλειας και δεσμεύθηκε ότι εφόσον με την στήριξη των πολιτών της Δυτικής Αττικής εκλεγεί βουλευτής, θα αναλάβει την επόμενη ημέρα  σχετική νομοθετική πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηροποίση των ποινών που προβλέπει η νομοθεσία  για όλους όσοι βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά.

Ο Σταμάτης Πουλής επεσήμανε ότι ξεκινά ο ίδιος τον προεκλογικό του αγώνα από τις Ερυθρές από όπου γεωγραφικά ξεκινά και η Δυτική Αττική.

“Θα είμαι πάντα δίπλα σας, πάντα στο πλευρό σας και θα είναι εξαιρετική τιμή για εμένα να σας εκπροσωπήσω στην Βουλή. Σας υπόσχομαι ότι για αυτήν σας την επιλογή θα δικαιωθείτε”

Σύνθημά του είναι η Νέα Δύναμη. Γιατί  η Δυτική Αττική χρειάζεται νέα δυναμική εκπροσώπηση στη Βουλή  προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. Έχει μάθει να δίνει μάχες σε όλη του τη ζωή και θα συνεχίσει να το κάνει για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής.

Στόχος του να είναι πάντα δίπλα στον απλό πολίτη  να αντιμετωπίζει και να λύνει τα προβλήματά του.

Όπως ο ίδιος χαρακτηριστηκά ανέφερε ότι  “Στις εκλογές αυτές δεν σας ζητώ μόνο ένα σταυρό προτίμησης. Ζητώ να γίνουμε ένα, μία φωνή και μία γροθιά με στόχο να κάνουμε την Δυτική Αττική πρότυπο σύγχρονης και βιώσιμης ανάπτυξης με ασφάλεια και οφέλη για όλους. Θα είμαι πάντα δίπλα σας, πάντα στο πλευρό σας και θα είναι εξαιρετική τιμή για εμένα να σας εκπροσωπήσω στην Βουλή. Σας υπόσχομαι ότι για αυτήν σας την επιλογή θα δικαιωθείτε”.