Την επανέναρξη ενός γόνιμου και διαρκούς διαύλου επικοινωνίας με τους δημότες της Ελευσίνας και της Μαγούλας, την «Ώρα του Δημότη», επαναφέρει ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου, τώρα που τα υγειονομικά πρωτόκολλα το επιτρέπουν.

Έτσι από τις αρχές Ιουλίου και εφεξής, οι δημότες που επιθυμούν να δουν τον Δήμαρχο για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της Ελευσίνας και της Μαγούλας, θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν συνάντηση με τον Δήμαρχο.

Πιο συγκεκριμένα, οι συναντήσεις θα γίνονται ως εξής:

  • Στο κτήριο του Δημαρχείου στην Ελευσίνα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, 6-8 το απόγευμα.
  • Στο κτήριο του Δημαρχείου στην Μαγούλα, κάθε Πέμπτη, 6-8 το απόγευμα.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να καθιερωθούν σε μόνιμη και εβδομαδιαία βάση, οι συνομιλίες της δημοτικής αρχής με τους πολίτες για θέματα που αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας, την επίλυση προβλημάτων και δυσχερειών, τον προγραμματισμό  δράσεων και εκδηλώσεων με ενεργή συμμετοχή των δημοτών, των φορέων και των Συλλόγων της τοπικής κοινωνίας.

Επισημαίνεται, πως κατά τις συναντήσεις θα τηρούνται πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 2105537302 και 304 για Ελευσίνα και 2132140410 για Μαγούλα, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.