Λ. Κοσμόπουλος: «Κάνουμε πραγματικότητα χρόνιες ανάγκες των παιδιών και των πολιτών της περιοχής μας»

Νέο 2ο Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου δημιουργείται με πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος συνεργάστηκαν με τον Δήμο Ασπροπύργου, που εκπόνησε τη μελέτη για την κατασκευή του νέου λυκείου, η δαπάνη για το οποίο εντάχθηκε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

Το έργο, ύψους 8 εκατ. ευρώ, έρχεται να απαντήσει σε χρόνιες ανάγκες της περιοχής, όπου το υπάρχον λύκειο, ως ένα από τα πολυπληθέστερα, φιλοξενεί περίπου 600 μαθητές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος δήλωσε σχετικά ότι: «Προχωράμε, όπως έχουμε πει, με έργο και σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες της Δυτικής Αττικής, για να ανταποκριθούμε στις καθημερινές και ζωτικές ανάγκες των κατοίκων. Το πολύ αναγκαίο έργο της κατασκευής 2ου Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου, με προϋπολογισμό 8 εκατ. ευρώ εντάχθηκε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για να  στην περιοχή και τα παιδιά του Ασπροπύργου.

Ένα νέο, 2ο σχολικό συγκρότημα, με πόρους της Περιφέρειας Αττικής, κάνει πραγματικότητα τις χρόνιες ανάγκες της περιοχής και των παιδιών που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο».