Τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε από την ΟΝΝΕΔ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ με θέμα “Ο ρόλος και η συνεισφορά των νέων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”.

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ασπροπύργου, Τσόκας Θεμιστοκλής, ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ και Μέλος Ε.Γ., Νίκας Μιχάλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ασπροπύργου με την παράταξη “Ασπρόπυργος Μπροστά”, Τσίγκος Αλέξανδρος.
“Η εκδήλωση αυτή αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Τοπικής μας Οργάνωσης καθώς πρώτη φορά πραγματοποιείται μια τηλεδιάσκεψη με τόσο σοβαρό και μείζον θέμα που να αφορά όλες τις ηλικίες . Η προσέλευση ήταν μεγάλη όχι μόνο από το τοπικό γραφείο ΟΝΝΕΔ  του Ασπροπύργου καθώς βρίσκονταν μέσα και στελέχη της ΟΝΝΕΔ από Μέγαρα,Ελευσίνα και Μάνδρα” αναφέρεται από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν οι τρεις βουλευτές της περιοχής της Δυτικής Αττικής, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Μπούρας Αθανάσιος, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώτσηρας Γεώργιος, και ο βουλευτής, Λιάκος Βαγγέλης.

Χαιρετισμό ακόμα απηύθυνε ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής και Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, Απόστολος Γούτας, ο οποίος δήλωσε ότι η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου είναι από τις πιο ενεργές τοπικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, ο πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής Γιάννης Σωτηρίου και το μελος της ΚΕ ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Τσουβαλάς.
Συντονιστής της τηλεδιάσκεψης ήταν ο πρόεδρος ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου Γιώργος Μουζάκας.