Θερμές Πρωτοχρονιάτικες ευχαριστίες  κι ευχές  στη  Βασιλόπιτα της χιονισμένης  Δημοτικής Ενότητας Φυλής

Ευχαρίστησε προσωπικά τους εργαζόμενους που έδωσαν μάχη με την επέλαση του χιονιά ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

 

Στον απόηχο της επέλασης του χιονιά που πέρασε, χωρίς να αφήσει πίσω του προβλήματα χάρη στο συντονισμό και τη μεθοδικότητα συγκεκριμένων ανθρώπων, ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής για την έλευση του 2020, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου “Νικόλαος Λιάκος” το πρωί της Τετάρτης 1η Ιανουαρίου, τη Βασιλόπιτα ευλόγησε κι έδωσε πρώτος τις ευχές του, ο αγαπημένος εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, π. Δημήτρης Παναγακόπουλος.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς εν συνεχεία, έδωσε τις ευχές του σε όλο τον κόσμο υπογραμμίζοντας ότι το έργο που έχει ξεκινήσει στη Δημοτική Ενότητα Φυλής θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς και τη νέα χρονιά. Ο Χρήστος Παππούς στάθηκε ιδιαίτερα στην κακοκαιρία που έπληξε παραμονές της Πρωτοχρονιάς και τη Χασιά, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει προβλήματα, λόγω και του άοκνου έργου των εργαζομένων στη Δημοτική Ενότητα. Έτσι ο Δήμαρχος αφιερώνοντας το κομμάτι του σε όλους τους εργαζόμενους που δούλεψαν μέρα και νύχτα για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης , απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Προϊστάμενο Βαγγέλη Στάμου και πρόσφερε το κομμάτι του συμβολικά,  στον Χρήστο Βερούτη. Όπως επεσήμανε μάλιστα, οι εργαζόμενοι  δέχθηκαν τα εύσημα και της Πυροσβεστικής καθώς συνέδραμαν το έργο της.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης σε όλους τους παρευρισκόμενους που συνέβαλαν στο πανηγυρικό κλίμα της μέρας, οι εκ Φυλής ορμώμενοι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Γιώργος Αβράμης, αλλά και  το Τοπικό Συμβούλιο με πρώτο τον Πρόεδρο της Χασιάς Διονύση Βλάχο και των Τοπικών Συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, Κώστα Μπρέμπο, Έλενα Πίνη, Βαγγέλη Τσεβά και Μίλτο Παπαδήμα.

Το “παρών” και τις πρωτοχρονιάτικες ευχές τους έδωσαν εξάλλου, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος  και Θανάσης %