Στο Λαύριο θα ορκίζεται ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Από τη Δυτική Αττική, ορκίζονται περιφερειακοί σύμβουλοι, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος και ο Κλεάνθης Βαρελάς από τον συνδυασμό Χαρδαλιά, ο Γιώργος Τσουκαλάς από τον συνδυασμό Ιωακειμίδη και ο Γεώργιος Τάτσης, από τον συνδυασμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Η επιλογή του Λαυρίου και του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου δεν είναι τυχαία, καθώς σηματοδοτεί τη βούληση της νέας Διοίκησης για πολλά έργα με ιδιαίτερη έμφαση και προτεραιότητα σε εκείνες τις περιοχές που έχουν περισσότερο ανάγκη σε βασικά έργα υποδομής, τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Την ορκωμοσία θα τιμήσουν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης, πρώην πρωθυπουργοί, βουλευτές και Δήμαρχοι Αττικής, Περιφερειάρχες, εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, της στρατιωτικής και εκκλησιαστικής ηγεσίας, καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σε απευθείας σύνδεση με τον εμβληματικό αυτόν χώρο, που αποτυπώνει την πολιτιστική, οικονομική και βιομηχανική ιστορία του Λαυρίου, η τελετή ορκωμοσίας θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσα από τα social media της Περιφέρειας Αττικής.