Ανακοίνωση του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα

 

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και συνεργασία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Αθανασίου Μπούρα και του Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Χρήστου Στάθη, εκδόθηκε η με αριθμό ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/4922/Α321 Υπουργική Απόφαση «Ορισμός νέας προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια (εκτός επαγγελματικών χρήσεων) που επλήγησαν από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής» που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 3.8.2020 τεύχος B αρ. φύλλου 3205.
Η αρχική προθεσμία έληξε στις 24.4.2020. Έτσι ορίζεται η 11η Δεκεμβρίου 2020 νέα προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται από τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, για έκδοση άδειας επισκευής και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής και για έκδοση βεβαίωσης καθορισμού δικαιούχου της στεγαστικής συνδρομής, για την ανακατασκευή από τους ιδιοκτήτες των πληγέντων κτιρίων (εκτός επαγγελματικών χρήσεων) από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.
Η απόφαση αυτή ισχύει και για το Δήμο Μεγαρέων και για το Δήμο Ελευσίνας.
Ο κ. Μπούρας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.