Την 10η Σεπτεμβρίου 2020 απογευματινές ώρες στον φιλόξενο χώρο των γραφείων του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανάπτυξης  Λουτροπύργου ( ΠΕΣΑΛ)  υλοποιήθηκε πρόγραμμα σε παιδιά της περιοχής του Λουτροπύργου μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του ΠΕΣΑΛ.

 

Συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο τοποθετήθηκε προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και αφού τα παιδιά ενημερώθηκαν για την σημασία των πινακίδων σήμανσης , την θέση στο όχημα καθώς και τις προϋποθέσεις ενός σωστού πεζού συνέχισαν στην πρακτική εκπαίδευση. Όλα τα παιδιά χρησιμοποιώντας προστατευτικό κράνος ασφαλείας κινήθηκαν σύμφωνα με τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Στο τέλος σε κάθε παιδί του απονεμήθηκε βεβαίωση συμμετοχής και το βιβλίο του μέλους μας κ. Γιαννόπουλου Σωτήριου υπό τον τίτλο ‘’Λέα Λεοπούλου’’. Τις απονομές τις έκαναν ο πρόεδρος του ΠΕΣΑΛ  κος Κριτσιωτάκης Γεώργιος , ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κος Κοσμόπουλος Ελευθέριος και το μέλος του ΔΣ του ΠΕΣΑΛ κος Πανταζής Αλέξανδρος.

 

Ευχαριστούμε την Bequest για την συνδρομή της με υλικοτεχνικά μέσα στη δράση.

 

Οι δράσεις της My Grand Road συνεχίζονται με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον μέχρι να μηδενιστούν οι νεκροί στην άσφαλτο.

 

Η δράση υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας.

 

Με εκτίμηση

 

My Grand Road team