Στον απόηχο του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ο Μηνάς Αναστασάκης εκλέχθηκε στην νέα Πολιτική Επιτροπή στην 31η θέση, ανάμεσα σε 460 περίπου στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας όπως μας είπε ότι “η νέα γενιά και η Δυτική Αττική” μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

“Το Συνέδριο μας απέδειξε, αναφέρει ο Μηνάς Αναστασάκης, ότι η Δημοκρατική Παράταξη είναι έτοιμη να λάβει εντολή να πρωτοστατήσει στα δημόσια πράγματα της Πατρίδας μας.

Είμαστε ξανά έτοιμοι, με όπλα την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, να δώσουμε μάχες για Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, για την ζωή που αξίζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Ήταν ιδιαίτερα τιμητική για μένα η εκλογή μου στην 31η θέση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ/Κιναλ  και συνεχίζω να πιστεύω, ότι η νέα γενιά,  μπορεί να  είναι ο πρωταγωνιστής της Αλλαγής που θέλουμε να δούμε στην Πατρίδα.

Θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Δυτική Αττική να εκπροσωπείται επάξια, όχι μόνο στον δικό μας κομματικό φορέα, αλλά ευελπιστώ και όπου μου δείξουν εμπιστοσύνη οι συμπολίτες μας στην περιοχή μας.

Ο αγώνας αρχών και αξιών που έχουμε μπροστά μας μέσα  στην κοινωνία είναι από σήμερα η μόνη μου επιδίωξη”.

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: 4 στελέχη της Δυτικής Αττικής στην νέα Πολιτική Επιτροπή