“Το πρωί της Πέμπτης, είχα την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να επισκεφτώ τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, όπου με υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Στάθης μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία, Μαρία Πανοηλία.
Ειδικότερα, στην συνάντηση που είχαμε  παραβρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι  Σωτηρία Αργυρίου και Κωσταντινος Φράγκος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βιλίων Κωσταντίνος Μακρυνόρης καθώς και ο κ. Σταύρος Λινάρδος.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαμε με ενημέρωσαν για την πορεία του Δήμου μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την πανδημική κρίση με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η Δημοτική Αρχή κατά την διάρκεια της θητείας της.
Διαπίστωσα με μεγάλη μου ικανοποίηση ότι το έργο της Δημοτικής Αρχής δεν ματαιώθηκε, αλλά με μεθοδική δουλειά και σταθερά βήματα υλοποιήθηκε βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών. Η θετική αυτή  πορεία αντικατοπτρίζεται στην παρουσία των δεκατριών  προτάσεων του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
Επίσης, ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στη περιοχή μας.
Από τη συζήτηση μας δεν θα μπορούσε να λείπει το θέμα του Πολιτισμού με την παρουσία της Προέδρου ΔΟΑΚΠ κα. Κουτσοδήμας Ευαγγελίας. Η εξωστρέφειά του Δήμου μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και των πολιτιστικών δρώμενων με το Φεστιβάλ Ελευθερών καθώς και  το Παραμυθοχωριό κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες και εκτός του δήμου”.