Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Ζητώ την ψήφο σας στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά!»

 Υπεράνω όλων των προσδοκιών η συμμετοχή και η παρουσία πολιτών από όλη τη Δυτική Αττική στις κεντρικές εκδηλώσεις ανοιχτής συζήτησης με πολίτες, που κάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά «Αττική μπροστά», Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Ο Λευτέρης Κοσμόπουλος, στο πλαίσιο της ανοιχτής επικοινωνίας που έχει με τους πολίτες, προσκάλεσε και βρήκε θερμότατη και ενθουσιώδη συμμετοχή πολιτών από όλη τη Δυτική Αττική, την Παρασκευή 29η Σεπτεμβρίου στο «εν έτει», στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Ελευσίνα, και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο “Pochette”, στην πλατεία Λιτάρα, στα Μέγαρα.

 

 

 

Στο πλήθος των πολιτών της Δυτικής Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά, Λευτέρης Κοσμόπουλος, εξήγησε τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, αυτά που εκτελούνται, αλλά και όλα όσα έχουν δρομολογηθεί, κατά την θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης.

Με συγκεκριμένο σχέδιο και με αισιοδοξία ζητά την ψήφο των πολιτών της Δυτικής Αττικής, για να συνεχίσει το έργο του, για να προχωρήσει η περιοχή μας βήματα μπροστά.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά», Λευτέρης Κοσμόπουλος, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη, ειλικρινή και ενθουσιώδη συμμετοχή σας, στο κάλεσμα μου για ανοιχτές συζητήσεις στην Ελευσίνα και στα Μέγαρα.

Με την δική σας ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, συνεχίζουμε μαζί για τη Δυτική Αττική, που αξίζουμε!

Την Κυριακή 08/10 στις Περιφερειακές εκλογές, ψηφίζουμε υπεύθυνα.

Πάμε τον τόπο μας, τη Δυτική Αττική Μπροστά με τον Νίκο Χαρδαλιά!

Με σχέδιο, με έργα που έχουμε υλοποιήσει, εκτελούμε και έχουμε ήδη σχεδιάσει και έχουν μπει σε τροχιά εκτέλεσης για την επόμενη μέρα, για ένα καλύτερο αύριο!

Ζητώ την ψήφο σας στις Περιφερειακές εκλογές, με Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής τον Νίκο Χαρδαλιά, γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!».