Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Περιφερειακή Αιγάλεω μετά τα έργα αποκατάστασης που άμεσα ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Αττικής

Λ. Κοσμόπουλος: «Προχωράμε άμεσα σε έργα γιατί υπηρετούμε τον πολίτη και όχι πολιτικές σκοπιμότητες που προκαλούν μεγάλες καθυστερήσεις»

Παραδίδεται στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Αττικής, τμήμα της Περιφερειακής Αιγάλεω, σε μόλις τρείς μήνες από την κατάρρευση του τοιχίου.

Το τμήμα που αποκαταστάθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και με συντονισμό του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, εκτείνεται σε 84 μέτρα μήκος και παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία οχημάτων την Παρασκευή 20 Μαΐου, έπειτα από την πτώση του τοιχίου που συνέβη και η τροχαία είχε αποκλείσει την κυκλοφορία στις 8 Φεβρουαρίου 2022. Η Περιφέρεια Αττικής, με συντονισμό του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και πρωτοβουλίες του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου, ενέταξε το έργο αποκατάστασης του τοιχείου στην Περιφερειακή Αιγάλεω σε έργο υψηλής προτεραιότητας, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα οδικού δικτύου εξυπηρετεί μεγάλο όγκο κυκλοφορίας.

Η εκτέλεση των εργασιών προχώρησε άμεσα με αποτέλεσμα εντός τριμήνου το τμήμα της Περιφερειακής Αιγάλεω να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος δήλωσε σχετικά: «Όπως αποδεικνύει η παράδοση αυτού του έργου, η Περιφέρεια Αττικής κινείται άμεσα για την ασφάλεια των πολιτών, όταν δεν προκύπτουν κωλύματα, όπως όσα αντιμετωπίσαμε στην περίπτωση των έργων στην Κινέτα.  Προχωράμε άμεσα σε έργα γιατί υπηρετούμε τον πολίτη και όχι πολιτικές σκοπιμότητες από συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες, που προκαλούν μόνο μεγάλες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των έργων».