Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Κλεάνθης Βαρελάς επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου τον Δήμο Φυλής όπου εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο  κο Χρήστο Παππού και ενημερώθηκε για έργα που γίνονται αυτή την περίοδο στον Δήμο.

  • Τρεις υπερσύγχρονοι βιοκλιματικού τύπου Βρεφονηπιακοί Σταθμοί σε Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Χασιά, οι οποίοι κατασκευάστηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα νήπια και τα βρέφη.
  • Το 5ο γυμνάσιο Άνω Λιοσίων βρίσκεται στο στάδιο των εκσκαφών και σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκινά η θεμελίωσή του.
  • Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Πηνειού, προχωρά με σταθερούς ρυθμούς δίνοντας λύση στα πολύ σοβαρά πλημμυρικά ζητήματα.
  • Ο Δήμος έχει κατασκευάσει 3 μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα με χρηματοδότηση του ΠΔΕ, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες για ρεύμα οικονομικά ευάλωτων οικογενειών και των δημοτικών κτιρίων όπως και του  δημοτικού φωτισμού σε μεγάλο μέρος.
  • Η ενεργειακή αναβάθμιση  του Δημοτικού Μεγάρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε μικρό διάστημα θα είναι πλήρως αυτόνομο ενεργειακά.

Όλα τα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το ΕΣΠΑ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Κλεάνθης Βαρελάς αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία και την πλήρη ενημέρωση για τα έργα δήλωσε:

«Η συνεργασία της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β´ βαθμού πρέπει και επιβάλλεται να είναι συνεχής και άρρηκτα συνδεδεμένη με τις ανάγκες των πολιτών και της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Συγχαίρω θερμά τον Δήμαρχο Φυλής κο Χρήστο Παππού για τα  έργα που εκτελούνται στον Δήμο του και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η συνεργασία μου με τον ίδιο  όπως και με όλους τους Δημάρχους της Δυτικής Αττικής θα είναι καθημερινή με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».