Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Society» της Megara Resins συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Παιδείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σε αυτήν την κατεύθυνση, γίνεται αρωγός της προσπάθειας δύο αθλητριών του taekwondo που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Με απόφασή του, το ΔΣ της Megara Resins καλύπτει μέρος των εξόδων των μετακινήσεων της Αθανασίας Μητσοπούλου και της Φαίδρας Καλτέκη, στο πλαίσο της προετοιμασίας τους.

Η Αθανασία και η Φαίδρα είναι πρωταθλήτριες Ελλάδας στις Ολυμπιακές Κατηγορίες έως 57 και έως 67 αντίστοιχα, μέλη της Προολυμπιακής Ομάδας και αγωνίζονται για την ολυμπιακή πρόκριση στο Παρίσι.

Στην απόφασή του , το ΔΣ της Megara Resins, αναφέρει μεταξύ άλλων: «H Megara Resins επιδιώκει να βρίσκεται πίσω από κάθε υγιή προσπάθεια νέων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό ως μέσο εξέλιξης, προόδου και τρόπο ζωής. Στηρίζει το δικαίωμα κάθε παιδιού να έχει πρόσβαση στον Αθλητισμό, να ασχοληθεί με όλες εκείνες τις δραστηριότητες που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».