Την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Λυτάρα στα Μέγαρα, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιώργου Κώτσηρα

Στην πόλη της Μάνδρας βρέθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κώτσηρας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης προεκλογικής του εκδήλωσης.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο «Μίμης Δούκας», ο κ. Κώτσηρας κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο διακύβευμα των προσεχών εκλογών, τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις κάλπες της 21ης Μαΐου: «Η επόμενη Κυβέρνηση, θα είναι μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», επεσήμανε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, χαρακτηρίζοντας την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ως την κρισιμότερη της Μεταπολίτευσης.

 

Παράλληλα, ο κ. Κώτσηρας έκανε ειδική αναφορά και στο έργο που συντελέστηκε την τελευταία διετία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπογραμμίζοντας ότι «μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων και δράσεων καταφέραμε να ενισχύσουμε τη διασφάλιση των δικαιωμάτων ευάλωτων συμπολιτών μας, όπως τα άτομα με αναπηρία, τα παιδιά και τα θύματα βίας και εγκληματικών πράξεων», ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «η προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας αποτελεί και παραμένει βασικός άξονας των πολιτικών και επιλογών μας, με σκοπό την αυτονόητη διευκόλυνσή τους σε ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους».

Για τα πεπραγμένα την τελευταία τετραετία στη Δυτική Αττική, ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε σε όλα όσα υλοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν ειδικότερα στην πόλη της Μάνδρας και πιο συγκεκριμένα, στα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής, την ένταξη στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» του έργου αγροτικής οδοποιίας (προϋπολογισμού 1,437 εκατ. ευρώ), που αφορά σε παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθών – Οινόης και την ένταξή του στο πρόγραμμα του Εθνικού Δικτύου Μονοπατιών.

«Σκοπός μας αποτελεί η ανάδειξη της Μάνδρας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή», σχολίασε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κώτσηρας σημείωσε ότι οι παραπάνω παρεμβάσεις αποτελούν τον «καρπό» της αγαστής συνεργασίας που αναπτύχθηκε αυτή την τετραετία ανάμεσα σε Κυβέρνηση – Αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς φορείς, ενώ στην ομιλία του έκανε ειδική μνεία και για τις δημόσιες δομές υγείας της περιοχής, την ενίσχυση και αναβάθμιση του Θριασίου Νοσοκομείου, τη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Βιλίων και του Κέντρου Υγείας Ερυθρών.

«Όλα αυτά τα έργα και οι παρεμβάσεις της Κυβέρνησης για τη Δυτική Αττική, αφήνουν ένα ξεκάθαρο αναπτυξιακό και κοινωνικό αποτύπωμα», τόνισε ο κ. Κώτσηρας και πρόσθεσε: «Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς συμβολίζεται όλη η πολιτική της Κυβέρνησής μας για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη, αποτελούν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και το Εμπορευματικό Κέντρο στο Θριάσιο. Αυτές οι πρωτοβουλίες μας, στοχεύουν στην προσέλκυση επενδύσεων, στη βελτίωση των εισοδημάτων και στο πώς θα μειώσουμε την ανεργία, με σκοπό ειδικά η νέα γενιά, τα νέα παιδιά στη Δυτική Αττική, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον μαζί με τις οικογένειές τους».

Καταλήγοντας, ο κ. Κώτσηρας ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα του Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου «Μίμης Δούκας» στη Μάνδρα, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η ισχυρή στήριξη προς το πρόσωπό του αποτελεί μία μεγάλη παρακαταθήκη για να συνεχιστεί αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε μαζί τους, στο πλαίσιο της ειλικρίνειας, της δουλειάς και της υπευθυνότητας «για να παραμείνει η Δυτική Αττική στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, πρωταγωνίστρια σε όλους τους τομείς».