Εκχιονιστικά μηχανήματα έστειλε η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας για περαιτέρω καθαρισμό των δρόμων, κατόπιν αιτήματος του Δήμου

Με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και μετά του αιτήματος του δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, διατίθενται επιπλέον μηχανήματα για την πλήρη αποκατάσταση μέχρι και του πιο απομακρυσμένου οικισμού, όπως ανέφερε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρηγς Κοσμόπουλος, που βρέθηκε στο συντονισμό της κατάστασης από την πρώτη στιγμή των φαινομένων.

 

Η Περιφέρεια Αττικής διατήρησε ανοιχτούς τους δρόμους αρμοδιότητας της, από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει στο πλευρό των πολιτών.

 

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεργαστούμε με τους Δήμους και από κοινού θα αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικό τρόπο και ταχύτητα τα προβλήματα»

 

Τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στη διαδικασία εκχιονισμού των δρόμων σε περιοχές που σημειώθηκαν έντονες χιονοπτώσεις όπως το κέντρο των Βιλίων ζήτησε ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας δηλώνοντας αδυναμία, καθώς δεν διαθέτει επαρκή αριθμό εκχιονιστικών μηχανημάτων.

 

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου στέλνοντας σήμερα 7 μηχανήματα που θα συνδράμουν στον περαιτέρω καθαρισμό των δρόμων κυρίως εντός του αστικού ιστού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.