Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει το φεστιβάλ «Αισχύλεια» στην Ελευσίνα και επιχορηγεί την παράσταση «Ακούω ήχον κώδωνος» με δωρεάν είσοδο για όλους.

Η παράσταση διοργανώνεται την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο Παλαιό Ελαιουργείο. Πρόκειται για μια συρραφή αποσπασμάτων από ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του Μποστ – θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια, επιθεωρησιακά νούμερα – την οποία έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Παπαγεωργίου, για να γιορτάσει το Θέατρο Στοά την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του.

Δέκα πέντε ηθοποιοί και μια μικρή λαϊκή ορχήστρα αποτελούμενη από τους ίδιους τους ηθοποιούς του θιάσου με διευθυντή τον Διονύση Τσακνή, θα παραβρεθούν στον γάμο, ο οποίος όμως θα έχει τραγική κατάληξη από την ξαφνική εμφάνιση του Κολόμβου, «που πήγε κι ανακάλυψε την Αμερική» και καθόρισε το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, αλλά και από τη γνωστή απόφαση της Μήδειας να σφάξει τα παιδιά της, λόγω της ερωτικής διαγωγής του Ιάσονα.

Είσοδος ελεύθερη αποκλειστικά με δελτίο εισόδου.

Η παράσταση είναι χορηγία της Περιφέρειας Αττικής.

Δωρεάν διάθεση προσκλήσεων – δελτίων εισόδου γίνεται στο κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Ελευσινα, 2ος όροφος, γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, από την Τετάρτη 24 Αυγούστου ώρες 11.00 π.μ.-15.00 μ.μ. και από την Πέμπτη 25 Αυγούστου ώρες 09.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.