από την Κυριακή 28 ως την Τρίτη 30 Αυγούστου

Το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής “Σινέ-Θέογνις” διοργανώνεται στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μεγάρων από την Κυριακή 28 ως την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, από την Περιφέρεια Αττικής και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις».

Η πρεμιέρα του Φεστιβάλ στον Σταθμό των Μεγάρων γίνεται με την κλασική ταινία «Καζαμπλάνκα» την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 9 μ.μ.

Σε νέους δημιουργούς είναι αφιερωμένη η 2η ημέρα της διοργάνωσης που φιλοδοξεί να αποκτήσει χαρακτήρα κινηματογραφικού θεσμού, με την βραβευμένη ταινία της Ζακλίν Λέντζου «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» την Δευτέρα 29 Αυγούστου. Η βραδιά νέου δημιουργού γίνεται με επιμέλεια της κριτικού Γεωργίας Κορώση.

Το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής “Σινέ-Θέογνις” «κλείνει» αυλαία με γέλιο και την δημοφιλή γαλλική κωμωδία «Θεέ μου,τι σου κάναμε;» το βράδυ της 30ης Αυγούστου.

Ο ανοιχτός πολιτισμός για όλους αποτελεί βασικό στόχο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο Θέογνις». Μαζί και η χρήση του δημόσιου χώρου, ως χώρου συνάντησης όλων των πολιτών, σε μια συνεύρεση ψυχαγωγίας και κοινωνικής συνοχής. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ενέταξαν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής “Σινέ-Θέογνις”, που στοχεύει να αποτελέσει θεσμό για την πόλη των Μεγάρων.

Το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής “Σινέ-Θέογνις” έρχεται να αλλάξει το κλίμα στο κέντρο των Μεγάρων με τρεις βραδιές open air cinema, με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόγραμμα προβολών

  • Κυριακή 28 Αυγούστου : “Καζαμπλάνκα”
  • Δευτέρα 29 Αυγούστου: Βραδιά Νέου Δημιουργού με προβολή της ταινίας «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις»
  • Τρίτη 30 Αυγούστου: “Θεέ μου τι σου κάναμε”

ώρα έναρξης προβολών : 9.00 μ.μ.

είσοδος ελεύθερη

με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Σας περιμένουμε!

 

—-

ℹ Το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο ΘΕΟΓΝΙΣ»  στηρίζουν επιχειρήσεις της περιοχής μας.

«Γεωτέχνες»- Περικλής Νικολάου

Κτηνιατρείο Κόμπουλη

Ταβέρνα Αιγειρούσαι

Αυγά Μανέτας

Ψιλικά ΜΙΝΙ

Πρατήριο υγρών καυσίμων Καραγιώργος