Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 η διαδικτυακή δράση ενημέρωσης με θέμα «Δασικοί Χάρτες – Οικιστικές Πυκνώσεις – Αντιρρήσεις» με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ελευθέριου Κοσμοπούλου, εκπροσώπων συλλόγων από τη Νέα Περάμο, την Κινέτα, το Αλεποχώρι, την Βλυχάδα, τον Καβελάρη, την Αγία Τριάδα, το Βουρκάρι, το Νεράκι, επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο δήμο Μεγαρέων και  δεκάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Πριν την έναρξη της ενημέρωσης ο βουλευτής Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιος Μπούρας και ο βουλευτής Δυτικής Αττικής και υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Κώτσηρας, οι οποίοι είχαν προσκληθεί και δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων, επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κλεάνθη Βαρελά. Αμφότεροι δήλωσαν πως χαιρετίζουν την πρωτοβουλία της ενημέρωσης των πολιτών για ένα τόσο σημαντικό θέμα και συνεχάρησαν τον κ. Βαρελά.

Η διαρκείας δυο ωρών ενημέρωση συντονίστηκε από τον επικεφαλής κ. Κλεάνθη Βαρελά και πραγματοποιήθηκε με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης. Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να θέσουν σημαντικά ερωτήματα στον εισηγητή δασολόγο και δημοτικό σύμβουλο του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ. Σπύρο Νικολάου και στα οποία έλαβαν ουσιαστικές απαντήσεις.

Η δράση αυτή είναι η αρχή μιας σειράς αντίστοιχων που έχουν ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Το βίντεο της ενημέρωσης στη σελίδα του συνδυασμού στο Facebook (Μαζί με Όραμα) καθώς και στο κανάλι του συνδυασμού στο YouTube (Μαζί με Όραμα).

Ευχαριστούμε τον εισηγητή δασολόγο κ. Σπύρο Νικολάου και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη δράση η οποία θα αφορά ένα μείζον κοινωνικό θέμα.

 

Εκ του γραφείου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»