Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε χτες συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, κ. Γιάννης Μαυροειδάκος.

Τη συζήτηση απασχόλησαν τα θέματα ασφαλείας του Δήμου Φυλής, αλλά και των Δήμων Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας- Ειδυλλίας και Μεγαρέων της Δυτικής Αττικής. Ο κ. Μπούρας επεσήμανε την ανάγκη για την καλύτερη στελέχωση της Αστυνομίας της περιοχής, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, η Δυτική Αττική χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς αποτελείται από γεωγραφικές και πληθυσμιακές ιδιομορφίες (επισυνάπτεται Δ.Τ. Δήμου Φυλής & Ανάρτηση του Δημάρχου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης).

Ο  κ. Μπούρας, με την ευκαιρία της συνάντηση αυτής, επανήλθε και στο θέμα της δημιουργίας Αστυνομικού Σταθμού στην περιοχή της Κινέττας, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι το ζήτημα αυτό προχωράει, στην κατεύθυνση των ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Μέγαρα.

Για το παραπάνω ζήτημα ο κ. Μπούρας είχε εκ νέου επικοινωνία με τον αρμόδιο Υφυπουργό, κ.  Λευτέρη Οικονόμου, σε συνέχεια της από 14.7.20 επίκαιρης ερώτησης, που είχε συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής (επισυνάπτεται το σχετικό Δ.Τ.).

Τόσο η πολιτική, όσο και η φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα προβούν σύντομα σε ανακοινώσεις για την ικανοποίηση του εν λόγω αιτήματος.