Τους ηλικιωμένους στο ΚΑΠΗ Μεγάρων επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου ο Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Αντώνης Υψηλάντης.

Ήταν η πρώτη προγραμματισμένη επίσκεψη του στις δομές αλλά και στις υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων, μέσα από την οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του ΚΑΠΗ καταγράφοντας πολλά και σημαντικά ζητήματα που επιβάλλεται να επιλυθούν.

Ο κ. Υψηλάντης έγινε αποδέκτης παραπόνων σχετικά με την απουσία ιατρού από το ΚΑΠΗ για την συνταγογράφηση φαρμάκων, αλλά και για τις μειώσεις στα επιδόματα πρόνοιας που αφορούν τα ΑΜΕΑ.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής κατέγραψε τα προαναφερθέντα προβλήματα, (όπως και πολλά άλλα που σχετίζονται με την καθημερινότητα), δίνοντας υπόσχεση πως είτε από θέση ευθύνης, είτε μέσω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας θα επιδιώξει την επίλυσή των.

Απευθυνόμενος στα μέλη του ΚΑΠΗ τόνισε πως η Τρίτη ηλικία επιβάλλεται να απολαμβάνει τον σεβασμό και την αγάπη όλων, υποστηρίζοντας σχετικά:

«Από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν κατέχουμε, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή και μας μεγάλωσαν, να στηρίζουμε τις δομές των ηλικιωμένων. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής διαχρονικά ενδιαφέρεται για τα άτομα της Τρίτης ηλικίας θεωρώντας τους χρήσιμους ως ενεργούς πολίτες, αφού και μια συμβουλή από αυτούς μπορεί να είναι επωφελής για την κοινωνία».