Με μέτρα ασφαλείας επαναλειτουργούν τα εργαστήρια αισθητικής, δίαιτας και άσκησης.
Στην ανακοίνωση του Οσεδαε-Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε και επισήμως την επανεκκίνηση δραστηριότητας των εργαστηρίων αισθητικής και των πολύδύναμων μονάδων αισθητικής, δίαιτας και άσκησης με εξαίρεση την άσκηση, μετά από την αδιάκοπη προσπάθεια ενός ολόκληρου μήνα.
Τα εργαστήρια αισθητικής κατά ομολογία εξαιρέθηκαν αδίκως από την επανεκκίνηση δραστηριότητας την περίοδο των εορτών, καθώς η κοινή γνώμη δεν ήταν ορθά πληροφορημένη για το γεγονός ότι αποτελούν χώρους πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, έχουν ιδιαίτερα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας ενώ παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που άπτονται σε αυτές των επαγγελματιών υγείας.
Από την πρώτη στιγμή τα συνδικαλιστικά όργανα στο σύνολό τους σε άριστη συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς διοργάνωσαν μία συντονισμένη διαδικασία ενημέρωσης των μέσων μαζικής επικοινωνίας και των αρμόδιων υπουργείων υγείας, οικονομικών και ανάπτυξης. Η συμπαράσταση και η συνεργασία όλων των φορέων ήταν συγκινητική και σε επόμενη ανακοίνωση θα προβεί η ΟΣΕΔΑΕ σε αναλυτική αναφορά όσων συνετέλεσαν για τη θετική σημερινή εξέλιξη.
Το σημαντικότερο όλων είναι η ασφαλής επανεκκίνηση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας αλλά και η αδιάκοπη εργασία των φορέων ώστε τα εργαστήρια αισθητικής να βγουν από τη δοκιμασία αυτή όχι μόνο αλώβητα, αλλά ενδυναμωμένα με διακριτή πλέον τη θέση τους στον κοινωνικό και οικονομικό χάρτη. Επιστρέφουμε στο εργαστήριο αισθητικής, πάντα ασφαλείς, πάντα με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.
Με τις ευχαριστίες μας και τις ευχές μας, για το ΔΣ της ΟΣΕΔΑΕ,
Χουρίδου Μαγδαληνή, πρόεδρος
Φραγκοδημητροπούλου Κωνσταντίνα, γ.γραμματέας