Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, μέσω της Τροχαίας Ναυπλίου σε συνεργασία με τον οργανισμό My Grand Road υλοποίησαν επιτυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά , την Τετάρτη 5 Ιουλίου το επιμορφωτικό πρόγραμμα Θέμιδα, το οποίο απευθυνόταν σε ανήλικους παραβάτες του ΚΟΚ.

Μετά από αίτημα της κας Μαρίας Παναγιωτίδου από την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Ναυπλίου, προσκλήθηκαν στην αίθουσα ενημερώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, στο Ναύπλιο άτομα τα οποία ως ανήλικοι είχαν υποπέσει σε σοβαρές παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Υπό τον συντονισμό του Διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου, του Αστυνόμου Α’ κ. Κωνσταντίνου Θάνου, η συζήτηση με τους συμμετέχοντες από την υποδιοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου, τον Αστυνόμο Β’ κ. Βιλλιώτη Παναγιώτη, αλλά και από την παρουσίαση του μέλους μας, κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου επιτεύχθηκε ο σκοπός και ο στόχος του προγράμματος με τίτλο Θέμιδα ΙΙ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Θέμιδα περιλαμβάνει την ανάλυση των σοβαρών παραβάσεων του ΚΟΚ , τις επιπτώσεις τόσο σε Ποινικές όσο και Αστικές κυρώσεις, την πρόληψη των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων, αλλά και την συμμετοχή σε αυτά.

Μέσα από το πρόγραμμα Θέμιδα προσπαθήσαμε να μεταλαμπαδεύσουμε την ενσυναίσθηση, αλλά και την ατομική υπευθυνότητα στους ανήλικους.

Οι ενημερώσεις και οι επιμορφώσεις στο πλαίσιο των Ανηλίκων Παραβατών του ΚΟΚ θα συνεχιστούν.