Με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση της Ε.Ι.Ε.Τ.

Στο φιλόξενο χώρο του Tekila Bar στο κέντρο της Αθήνας (Κολοκοτρώνη 3, στοά Μπολάνη) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, παρουσία υπουργών, βουλευτών εκπροσώπων κομμάτων, διαφημιστικών εταιρειών και Ενώσεων Τύπου.

Με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση της, η Ε.Ι.Ε.Τ. διοργάνωσε μια ζεστή εκδήλωση όπου, σε χαλαρό κλίμα, συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον Περιφερειακό Τύπο, ενώ τιμήθηκαν οι εφημερίδες – μέλη της που ιδρύθηκαν προ του 1963.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Κώτσηρας, η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης – Επικοινωνίας κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, ενώ τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκπροσώπησαν:

*Ο πρώην υπουργός κ. Παναγιώτης Κουρουπλής, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

*Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Μιχάλης Κατρίνης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Δημήτρης Μάντζος, τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

*Το ΜεΡΑ25 ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Μιχάλης Κριθαρίδης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Σπύρος Δερβενιώτης.

Παρευρέθησαν περισσότεροι από 30 βουλευτές, κυρίως από την Περιφέρεια, που ενημερώθηκαν για τα θέματα των εβδομαδιαίων περιφερειακών εφημερίδων και υποσχέθηκαν την προώθηση τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ το παρών έδωσαν και μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ. που, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να παρευρεθούν στην επετειακή εκδήλωση της Ένωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη της την εταιρεία προβολής και διαφήμισης Mave Media.