Τρεις πρώτες θέσεις και ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ στην ημερίδα του ΣΕΓΑΣ στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.
Ο Ανδρέας Πανταζής πήρε την πρώτη θέση στο τριπλούν ανδρών με 16.31μ. Σε δηλώσεις του είπε “Ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο διαφορετικός και χρειάστηκε να περάσουν τα πρώτα τρία άλματα για να βρω το ρυθμό μου. Το δεύτερο άκυρο μου ήταν πολύ καλό κι εκεί αισθάνθηκα τι πρέπει να κάνω. Το πέμπτο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν είχα αισθανθεί μια πολύ μικρή κράμπα στη γάμπα. Παρόλα αυτά ήταν ένα άλμα στα 16,31 μέτρα. Είναι σημαντικό για εμένα ότι έχω κάνω σταθερά άλματα, καθώς με αυτό τον τρόπο χτίζεις μια επίδοση. Είμαι καλά και θεωρώ πως στο Πρωτάθλημα θα βγάλω μια καλή επίδοση που θα μου δώσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα“
ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Στο άλμα επι κοντώ γυναικών την πρώτη θέση πήρε η Ελένη Πόλακ με 4,20μ. Σε δηλωσεις της στον ΣΕΓΑΣ είπε: “Όταν γύρισα από τον covid – 19 ένιωθα αρκετά καλά, κάτι που φάνηκε και στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά. Αυτός είναι και ο λόγος που είπαμε με τον προπονητή μου να συνεχίσω να κυνηγάω τον στόχο της Κωνσταντινούπολης. Σήμερα δεν πέτυχα την επίδοση που θα ήθελα, ωστόσο ένιωθα καλά, αλλά δεν βρήκα τα κοντάρια. Δε θέλω να κυνηγάω το ράνκινγκ, θέλω να πετύχω το όριο“
Η Μαρία Βαρελά βγήκε νικήτρια στα 60μ εμπόδια στην κατηγορία Κ18 με επίδοση 8″96 και ήταν η μοναδική αθλήτρια που κατέβηκε κάτω από τα 9 δευτερόλεπτα. Η Βαρελά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Α/Γ θα τρέξει στα 400μ.
Στο άλμα επί κοντώ κοριτσιών Κ16 η Φοίβη Τύρλα έκανε άλμα στα 2,80μ που είναι και ατομικό της ρεκόρ.
Στη σφαιροβολία ανδρών Κ18 ο Γιώργος Βαρελάς έριξε την σφαίρα στα 12,20μ και πήρε την 5η θέση.
Η Ευγενία Κακαρίκου έκανε ατομικό ρεκόρ στα 60μ στην κατηγορία Κ16 κοριτσιών με επίδοση 9″00.
Τέλος το μήκος κοριτσιών Κ16 η Παρασκευή Κάρκα με άλμα στα 4,35μ πήρε την 14η θέση.
Το επόμενο ραντεβού των αθλητών του ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.