Σε δηλώσεις του για την υποψηφιότητα του ως Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό “Αττική μπροστά” και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νίκο Χαρδαλιά, ο Κλεάνθης Βαρελάς αναφέρει τα παρακάτω:
Φίλες και φίλοι,
Η συμπόρευσή μου, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής, με τον συνδυασμό Αττική Μπροστά του Νίκου Χαρδαλιά αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή.
Ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση του αυριανού περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, ενός άξιου και ικανού πολιτικού με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και με γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιφέρειά μας. Η συμμετοχή μου στα κοινά εδώ και πολλά χρόνια και οι θέσεις ευθύνης που έχω κληθεί να υπηρετήσω, μου έχουν δώσει την εμπειρία και την γνώση να μπορώ να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η περιοχή της Αττικής και ιδιαίτερα της Δυτικής Αττικής να πάει μπροστά.
Έχω αποδείξει ότι τιμώ στο ακέραιο την ψήφο των πολιτών που με εμπιστεύονται και αυτό θα κάνω και στο μέλλον, απαιτώντας οι προτάσεις τους να εισακούγονται και τα προβλήματα τους να βρίσκουν άμεση ανταπόκριση και λύση. Αναδεικνύοντας όλα τα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής μας και εστιάζοντας σε αυτά που πρέπει να βελτιωθούν θα δώσω την μάχη για να γίνει η Δυτική Αττική πρωταγωνιστής θετικών εξελίξεων και οι πολίτες της να απολαύσουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει, γιατί ο τόπος μας είναι η μεγαλύτερη μας ευθύνη.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ
Αναπληρωτής Διοικητής Θριασίου Νοσοκομείου Υποψήφιος
Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής