Ξεκίνησε την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο “ΚΟΣΜΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό  υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Μουράτ Σεροπιάν και του συνεργάτη του Χαράλαμπου Χαραλαμπίδη (γυμναστής), η προετοιμασία του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. με σύσσωμη την παρουσία της Διοίκησης του Συλλόγου και αρκετών φιλάθλων.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις γνωριμίας των νέων ποδοσφαιριστών με τους ήδη υπάρχοντες, πραγματοποιήθηκε
η καθιερωμένη πρώτη ομιλία του Προπονητή, ενώ χαιρετισμό και ευχές για τη νέα χρονιά απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστα Αθανασίου.
Το σημαντικότερο που τόνισαν αμφότεροι στους ποδοσφαιριστές, ήταν να προσέχουν την υγεία τους και να τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στην προσωπική τους ζωή.

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν δυναμικά τις προπονήσεις έτσι ώστε στο τέλος της προετοιμασίας, “οι σταχυοφόροι” να παρουσιάσουν ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο προκειμένου η ομάδα του Πανελευσινιακού να κάνει την όσο δυνατόν καλύτερη πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδος.
Στην προετοιμασία το παρόν έδωσαν όλες οι νέες μεταγραφές-προσθήκες (Γιώργος Λώλος, Νίκος Λαζαρίδης, Μιχάλης Μαρής, Στάθης Συριόπουλος), ενώ εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν και άλλες μεταγραφές και παράλληλα θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου γυμναστή τερματοφυλάκων.

Το προπονητικό επιτελείο έχει προγραμματίσει, η προετοιμασία να περιλαμβάνει 49 προπονήσεις, 6 φιλικά και 6 ενδιάμεσα ρεπό ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές.
Ο Πανελευσινιακός Α.Ο. γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του και φιλοδοξεί στο τέλος της φετινής σεζόν αυτό το γεγονός να εορτασθεί με την όσο τον δυνατόν καλύτερη πορεία και γιατί όχι να πανηγυρίσει την άνοδο στην football league.

Ήδη για τον εορτασμό των 90 χρόνων έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα κάποιες εκδηλώσεις και έχουν προγραμματιστεί και άλλες όπως αυτή της 23ης Αυγούστου 2021,  με την συναυλία στο αμφιθέατρο του Παλαιού Ελαιουργείου του τραγουδιστή Σωκράτη Μάλαμα και της τραγουδίστριας Ιουλίας Καραπατάκη στο πλαίσιο του φεστιβάλ των Αισχυλείων.
Η συναυλία είναι ευγενή χορηγία της Περιφέρειας Αττικής για τα 90 χρόνια του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ και η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις  από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής.